Overige schades aan vloeren

Schade aan vloer.

De meeste waterschades aan vloeren worden veroorzaakt door een lekkende leiding of afvoer. Dit kan bijvoorbeeld zijn van uw vaatwasser of wasmachine. Veelal is er dan schade aan de parketvloer of schade aan de laminaatvloer. Voor deze vloeren hebben wij een aparte pagina ingericht. Maar natuurlijk herstellen wij ook de schades aan overige vloeren, denk aan marmoleum vloer, gietvloer, tapijt enzovoort.

Schade aan de vloer, wat nu?
Neemt u contact met ons op voor het maken van een herstelplan en offerte. In overleg met u zullen wij een herstelplan maken, wat betrekking heeft op de herstelmethodiek, de tijdsplanning en de bijkomende werkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van de meubelen.

Veelal kunt u de schade claimen op uw woonhuisverzekering of inboedelverzekering. Welke verzekering van toepassing is, is afhankelijk van de wijze van leggen van de vloer. Indien de vloer ‘los’ ligt en niet onderling is verlijmd, dan behoort de vloer veelal tot uw inboedelverzekering. Ligt de vloer ‘vast’, dan zal deze veelal tot uw woonhuisverzekering behoren.

Wij kunnen bij ‘verzekeringsschades’ werken met een Acte van Cessie. Dit houdt in dat de betaling van de verzekeraar rechtstreeks wordt gedaan aan ons. U hoeft dan ook niks voor te schieten! Wel zo prettig!