Schade wat moet u doen?

Schade aan uw vloer?
Heeft u waterschade of brandschade of Is er onverhoopt schade ontstaan aan uw vloer door bijvoorbeeld een ongelukje, wees gerust, Vloerenherstel kan u hierbij helpen.

Wij adviseren u de schade aan uw vloer te melden bij uw verzekeringsmaatschappij en daarbij aan te geven dat u graag wilt dat wij de schade aan uw vloer in behandeling nemen.

En dan?
De verzekerings maatschappij zal een opdracht verstrekken aan ons of onze opdrachtgever. Wij nemen telefonisch contact met u op voor het maken van een taxatie afspraak. Wij streven ernaar om de taxatie afspraak zo snel mogelijk in te plannen, uiteraard in overleg met u.

Onze taxateur zal ter plaatse zijn bevindingen mailen aan de centrale schade afdeling. Op onze schade afdeling wordt het inspectierapport uitgewerkt tot een offerte en met de door ons gemaakte foto’s verstuurt naar de opdrachtgever of naar de verzekeringsmaatschappij. Na ontvangst van het akkoord van de opdrachtgever of de verzekeringsmaatschappij nemen wij contact met u op voor het maken van herstelafspraken.

Indien de vloer vervangen dient te worden, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak in onze showroom. Onze collega’s in de winkel kunnen u dan ook voorzien van het juiste advies bij de nieuwe keuze.