Schade laminaatvloer

Schade laminaatvloer.

De meeste waterschades aan laminaatvloeren worden veroorzaakt door een lekkende leiding of afvoer. Dit kan bijvoorbeeld zijn van uw vaatwasser of wasmachine.

Veelal zie je een verkleuring in de vloer en delen van de laminaatvloer zullen gaan ‘schotelen’. Dit is het opkrullen van de laminaatdelen. Het water is veelal via de zijkant van de vloer of via de bovenkant van de vloer, onder de laminaatvloer gestroomd. De ondervloer zuigt zich vervolgens vol en u zit met de ellende. Geen nood, wij kunnen voor u een prima oplossing verzorgen.

Indien de laminaatvloer nog te verkrijgen is, kunnen wij veelal deelherstel uitvoeren. Mocht de vloer niet meer leverbaar zijn, dan kunnen wij zorgen voor het vervangen van de laminaatvloer.

Waterschade aan de laminaatvloer, wat nu?
Neemt u contact met ons op voor het maken van een herstelplan en offerte. In overleg met u zullen wij een herstelplan maken, wat betrekking heeft op de herstelmethodiek, de tijdsplanning en de bijkomende werkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van de meubelen.

Veelal kunt u de schade claimen op uw woonhuisverzekering of inboedelverzekering. Welke verzekering van toepassing is, is afhankelijk van de wijze van leggen van de laminaatvloer. De meeste laminaatvloer liggen zwevend en zijn niet onderling verlijmd. De vloer behoort dan tot uw inboedelverzekering. Ligt de laminaatvloer wel onderling verlijmd, dan zal deze veelal tot uw woonhuisverzekering behoren.

Wij kunnen bij ‘verzekeringsschades’ werken met een Acte van Cessie. Dit houdt in dat de betaling van de verzekeraar rechtstreeks wordt gedaan aan ons. U hoeft dan ook niks voor te schieten! Wel zo prettig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *